Custom made heften en lemmets

Custom

Ik speel al langere tijd met de gedachte om unieke modellen op de markt te brengen. Nu is de tijd zo ver. Na lang zoeken heb ik goede leveranciers gevonden die mooie, aparte en unieke heften kunnen leveren. Japanse octaaf heften die in allerlei fraaie kleuren opgebouwd zijn, gebruikmakend van speciale houtsoorten en veelal korian.

Op mijn stages in Japan heb ik meerdere keeren heften op lemmets gemonteerd en de kunst afgekenen bij de grote meesters. Nu is het zo ver dat we onze eigen unieke modellen op de markt brengen, met onze eigen specificaties en natuurlijk, onze naam erop: Rangelrooij.

 

De zoektocht naar een lemmet was veel eenvoudiger, het jarenlang goed onderhouden van onze relatie met de messenmakers in Japan, werkt zijn vruchten af. Lemmets worden volgens onze eigen specificaties gemaakt door de beste messenmakers in Japan. Wij zijn bijzonder trots deze messen te mogen presenteren en verkopen.

We hebben de messen namen gegegeven, geinspireed op schilderijen waar ze ons aan doen denken.

← Keer terug naar de backoffice    You want your knives to be sharpened? Please visit: www.messenslijpen.nl " A Japanese knife will change your life" Verbergen