Graveren van uw mes!

Nu is het mogelijk om het mes dat u bij Hamono aanschaft ook direct te laten graveren. 

U kunt uw mes laten personaliseren door uw initialen erin tr graveren. Dit is niet alleen mooi, maar zo herkent u ook gemakkelijk uw eigen mes. Natuurlijk, een volledige naam is ook mogelijk en zelfs een zin voor een bedanktekst behoort tot de mogelijkheden.

Zie onderstaande video voor verschillende voorbeelden en verschillende mogelijkheden:Onze graveermachine is voorzien van een klassieke blokletter. Er zijn 5 standaard mogelijkheden voor graveringen waaruit u kunt kiezen:

Optie 1 - Initialen in de krop
Optie 2 - Initialen in het lemmet
Optie 3 - Een volledige naam in het lemmet
Optie 4 - Een volledige zin in het lemmet (maximaal 30 letters)
Optie 5 - Een volledige zin in het lemmet (meer dan 30 letters)

Graveren van een volledige naam of zin in meerdere lagen damast staal raden wij niet aan, het uiterlijk van het damast word aangetast en verliest zijn authenticiteit. 

Let op! Bij het afronden van uw bestelling, gaarne in het "opmerkingen" veld aangeven welke initialen wij mogen graveren en in welk mes! U kunt ook aangeven op welke zijde wij mogen graveren: logo zijde of niet-logo zijde. 

← Keer terug naar de backoffice    You want your knives to be sharpened? Please visit: www.messenslijpen.nl " A Japanese knife will change your life" Verbergen