Kennis over messen

 

 

Deze webshop is gericht op de professional, maar ook op de gevorderde hobbyist. Eigenlijk is deze webshop gericht op iedereen die interesse heeft in & nieuwsgierig is naar high-end Japanse keukenmessen. Het delen van kennis over messen is een belangrijk aspect van het werk en daarom geven we op Hamono.nl graag zoveel mogelijk informatie over Japanse messen.

 

 

'Sharing Knifeknowledge'

De kennis die Elwin de Veld opdeed in Japan deelt hij graag en dat brengt hem op bijzondere plekken. Afgelopen jaren hield hij diverse workshops in de keukens van restaurants. Aan de brigade van Osteria Francescana (Massimo Bottura) liet hij zien hoe je Japanse messen zo goed mogelijk kunt slijpen op een wetsteen en gaf hij uitleg over de manieren waarop je messen goed onderhoudt. Ook deelde hij zijn kennis in de keukens van o.a. De Librije (Jonnie Boer), La Vie (Thomas Bühner), Pure C (Syrco Bakker) en The Jane (Sergio Herman). De enorme focus en aandacht van brigades en de interesse om alle gedeelde kennis op te nemen en eigen te maken is telkens weer bijzonder. 

 

 

 

 

 

 

← Keer terug naar de backoffice    Wegens vakantie van 18 oktober t/m 27 oktober, worden bestellingen pas na 27 oktober verwerkt! " A Japanese knife will change your life" Verbergen