Myknifebag messentas skull black & red colours

€79,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Messentas • 13 delig • zwart/ div rood canvas  

 

Kenmerken Myknifebag:

Deze robuuste messentas van canvas is ideaal om uw messen mee te nemen of in op te bergen. Het canvas is onderhoudsvrij en zelfs te wassen in de wasmachine. Door de messsen in te rollen krijgen ze een degelijke bescherming. Eventueel ook mogelijk om messen met saya's in op te bergen.

 

Elwin de Veld over Myknifebag:

Op zoek naar een goede messentas bracht mij bij de Amerikaanse tassen maker van Myknifebag.  Stevige canvas tassen met aan de randen stevige stiksels, die niet alleen de messen goed opbergen, maar ook nog eens makkelijk zijn om mee te nemen. Na minder goede ervaringen met kunststof tassen, na lange tijd verweren ze en de messen steken er makkelijk door heen, zijn we overgestapt op deze 100 katoenen canvas tassen. Ideaal voor chefs die al hun essentiële gereedschappen met zorg willen opbergen en meenemen. Leverbaar in verschillende kleuren canvas en verschillende kleuren. Volg onze sociale media om op te hoogte te blijven van Myknifebag.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Voor het slijpen van uw koksmessen, bezoek onze website: www.messenslijpen.nl " A Japanese knife will change your life" Verbergen