Behoud van scherpte

Wetsteen & Aanzetstaal:

Er zijn verschillende manieren om uw messen scherp te houden, zowel met de wetsteen als een aanzetstaal. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om een mes zelf lang scherp te houden. Uiteindelijk moet ieder mes een keer naar de professionele messen slijper om opnieuw uitgeslepen en gemodelleerd te worden. Daarvoor zien wij u graag in onze winkel: www.messenslijpen.nl

   

Het enige ingrediënt wat ik niet kan uitleggen is tijd: ' Neem de tijd met het slijpen op een wetsteen ' . Alle apparaatjes, diamant stenen, trek slijpers of nog erger: elektrische slijpers, zorgen ervoor dat uw messen even scherp zijn, maar nooit echt scherp worden en blijven. Gebruik deze dus niet! 

 



 

 

Pagina 1 van 2
← Keer terug naar de backoffice    You want your knives to be sharpened? Please visit: www.messenslijpen.nl " A Japanese knife will change your life" Verbergen