Sukenari SG2 ebony kiritsuke 240 mm Japanese handle

€270,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Kiritsuke gyuto • 240 mm • 3 Layers • SG kern • Ebony Japanese WA handle • voor zowel links- als rechtshandig gebruik 

 

Kenmerken Sukenari:

Een kiritsuke gyuto dubbelzijdig geslepen met een kiritsuke punt. Deze vlak afgeslepen punt geeft het mes een unieke eigen identiteit. Sukenari's eigen ontwikkeling van de klassieke gyuto met punt.

3 Lagen gematteerd damaststaal met een comfortabel klassiek heft van donker ebbehout geven dit mes een duidelijke eigen identiteit. Een van de meest comfortabele "O" heften in onze collectie. Groot genoeg voor westerse handen en ideaal in zijn gewicht. Het lemmet is bij de hiel, dicht tegen de krop aan, een stukje uitgenomen, waardoor het mes dichter bij het balanspunt kan worden vastgehouden tijdens het snijden. Hierdoor wordt het mes enorm comfortabel en een genot om mee te snijden.

Messenmaker Sukenari heeft zijn werkplaats in Toyama prefectuur, midden in Honshu. Nu de tweede generatie messensmeden het bedrijf leidt, staan ze bekend om hun goede werk met het gebruik van hoge kwaliteit stalen met superieure scherpte.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Voor het slijpen van uw koksmessen, bezoek onze website: www.messenslijpen.nl " A Japanese knife will change your life" Verbergen