WUNSCHLEDER Saya Petty wide 165mm Zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Knifeguard • Leer Zwart • Maximale lemmet afmetingen: 165mm lang, 38mm breed (zie afbeelding)

 

Elwin de Veld over Wunschleder Knifeguards:

Bescherm uw mes met een handgemaakte lederen knifeguard van Wunschleder. De binnenzijde is versterkt met kevlar. Deze knifeguard zorgt voor een optimale bescherming van het snijvlak, zodat u uw mes makkelijk kan opbergen en vervoeren. Let op: voor gebruik altijd het mes schoon- en droogmaken. Deze knifeguard is niet geschikt voor westerse messen (Bv. Zwilling, Wusthof of Sabatier).

Indien u een lederen knifeguard aanschaft voor een mes uit de Hamono webshop, vragen wij u contact met ons op te nemen, zodat wij de juiste afmetingen voor u kunnen bepalen. 

Zoekt u een lederen knifeguard voor een mes dat u al heeft, dan vragen wij u rekening te houden met de maatvoering van uw mes. U kunt de juiste maatvoering bepalen door het mes op te meten met een liniaal en zo doende bepalen of het mes binnen de juiste afmetingen valt, aangegeven hierboven en in de schematische afbeelding. 

De maatvoering is essentieel dit in verband handwerk.

 

Wunschleder x Rangelrooij 

Wunschleder staat voor lang meegaande, leren produkten, van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen voor gebruik in de praktijk. Toen Wunschleder mij vroeg om een hun leren messentassen te customisen en te gaan verkopen, zei ik meteen ja. Onze collectie messen verdienen een mooie tas om in opgeborgen te kunnen worden. Hoge kwaliteit leer in verschillende kleuren en uitstralingen maken de collectie compleet. De messentassen worden gestikt met kevlar en de top modellen worden per pocket ook ingelegd met kevlar voor optimale bescherming van uw messen. Zowel de hobby kok, als de professional, de tassen zijn gemaakt om uw messen goed op te bergen en makkelijk te kunnen vervoeren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    You want your knives to be sharpened? Please visit: www.messenslijpen.nl " A Japanese knife will change your life" Verbergen