ZANMAI Suzaku set limited edition set of 4 knives plus box

€4.100,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Gyuto 210 mm, Santoku 180 mm, Kiritsuke 230 mm & Petty 150 mm • Magnolia storage box  • Korian Acrylic heften • Hammered rainbow damascus stainless warikomi Blue #2 steel core • Octaaf heft met zwarte fillers, mozaik pin en nikkel caps • voor zowel links- als rechtshandig gebruik 

 

10 Jaar messen maken wordt gevierd door Zanmai met de uitgave van 4 gelimiteerde uitgaves, hier nr.1, de Suzaku set, waarvan 50 worden gemaakt. Dit is nummer 39, inclusief certifikaat. De set wordt geleverd in een exclusieve houten box met 4 lades. Overigens heb ik gehoord van Tomo, president van Zanmai, zijn ze allemaal uitverkocht.

 

Elwin de Veld over Mcusta Zanmai:

De president van Zanmai, Tomohiro Hasegawa, is eigenlijk nog maar net komen kijken in de wereld van koksmessen. Het bedrijf Mcusta bestaat al meer dan dertig jaar, maar hebben zich altijd gericht op zakmessen en scharen. De afgelopen 10 jaar hebben ze zich bewezen op de markt van koksmessen en hoe! Alle kennis en knowhow die het bedrijf al vergaart had, werd direkt gebruikt bij de nieuwe productie lijn voor koksmessen: modern en met gebruik van de nieuwste high end materialen. 

Tomohiro san is mijn klasgenoot, althans, dat was als hij in Nederland was geboren of ik in Japan. We noemen elkaar in ieder geval zo, classmates. Ondertussen werken er zo'n 35 mensen in de fabriek en is Tomo san een grote president van een messenmerk dat zich sterk manifesteert in de hoogste regionen van de markt. ZANMAI!

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    You want your knives to be sharpened? Please visit: www.messenslijpen.nl " A Japanese knife will change your life" Verbergen