Wij zullen van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei gesloten zijn.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Boek - Leidraad voor Japanse messen (NL)
  • Boek - Leidraad voor Japanse messen (NL)
  • Boek - Leidraad voor Japanse messen (NL)

Boek - Leidraad voor Japanse messen (NL)

€34,00
Incl. btw

De beoordeling van dit product is 5 van de 5

(1)
Op voorraad

Boek • 128 pagina's • A5 • Volledig in het Nederlands 

Of je nu een professionele chef kok bent of een gepassioneerd hobbyist, iedereen met een affiniteit voor koken heeft een scherp mes nodig.

Mijn boek geeft antwoord op vragen als: Welke soorten Japanse messen zijn er? Welke afwerkingen? Welke staalsoorten worden gebruikt? Hoe houd ik mijn messen scherp? En nog heel veel meer.

Van mijn afgelopen 28 jaar als messenslijper en liefde voor Japan, geef ik al mijn kennis prijs die ik heb over Japanse messen en vooral, hoe ik mijn messen zo lang mogelijk scherp houd. Een leidraad voor Japanse messen, waarin ik je meeneem in de wereld van de Japanse messen!

Met medewerking van Jonnie Boer, Nick Bril, Mark Vaessen en Sergio Herman, die allen een anekdote delen over hun ervaringen met Japanse messen. 

 

De beoordeling van dit product is 5 van de 5

Albert de Heer |

Ha Elwin-san,

Afgelopen week kon ik als een van de eerste een exemplaar van jouw boek Leidraad voor Japanse messen in ontvangst nemen.
Hoewel ik al een tijdje niet meer voor mijn werk in de keuken sta, kook ik thuis nog steeds graag. In de keuken heb ik geleerd dat de juiste tools belangrijk zijn om een goed resultaat te behalen. Een mes is natuurlijk een van de belangrijkste gereedschappen die een kok tot zijn beschikking heeft. Jouw boek heeft mij nog meer inzicht en kennis gegeven over alle ins en outs van Japanse messen. Het boek is een echte aanrader voor liefhebbers van goede keukenmessen en Japanse messen in het bijzonder. Daarbij wil ik graag opmerken dat ik de persoonlijke adviezen en persoonlijke service in de winkel zeer waardeer. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat eenmaal begonnen met Japanse messen het naar meer smaakt en je nooit meer iets anders wil.

Arigato Gozaimasu, Albert de Heer

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen