Je winkelwagen is momenteel leeg
Compleet in Niimi Japan gemaakt, uitgeslepen en afgewerkt door Shosui Takeda. Een kern van aogami super, deze staalsoort is vriendelijk in onderhoud en blinkt uit in het behoud van scherpte. Vooral het smeden is Shosui Takeda zijn specialiteit: dun, dunner en dunst. Takeda smeed zijn lemmet heel dun, waarna hij het niet meer hoeft uit te slijpen. Eigenlijk wordt het lemmet hol gesmeed en met de hand wordt het snijvlak uitgeslepen.
Let op:
Deze extreem lichte en dunne messen, zijn heel dun uitgeslepen en ideaal voor het snijden van groenten, rauwe vis en voor het trancheren van vlees. Dit is geen instapper voor de beginnende kok, maar een mes voor een gevorderde hobbyist of professional, die precies weet om te gaan met dit bijzonder opgebouwde snijvlak. Absoluut niet wrikken of hakken!
Takeda messen worden wereldwijd gewaardeerd door professionals, hobbykoks en verzamelaars. Op dit moment zijn al onze Takeda messen uitverkocht. De onderstaande modellen zijn echter opnieuw bij de maker besteld en zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en geef aan welk model wij voor u mogen reserveren.