We will be closed from Monday April 29 to Friday May 3.
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • Book - Leidraad voor Japanse messen (NL)
  • Book - Leidraad voor Japanse messen (NL)
  • Book - Leidraad voor Japanse messen (NL)

Book - Leidraad voor Japanse messen (NL)

€34,00
Incl. tax

The rating of this product is 5 out of 5

(1)
Out of stock
Add to wish list Add to wish list

Book • 128 pages • A5 • Entirely in Dutch

Whether you're a professional chef or a passionate hobbyist, anyone with an affinity for cooking needs a sharp knife.

My book answers all questions: What types of Japanese knives are there? Which finishes? How do I keep my knives sharp? And a whole lot more.

In my past 28 years as a knife sharpener and love for Japan I share all my knowledge I have about Japanese knives and especially, how to keep them sharp for as long as possible. A guide to Japanese knives, in which I take you into the world of Japanese knives!

With the collaboration of Jonnie Boer, Nick Bril, Mark Vaessen and Sergio Herman, who all share an anecdote about their experiences with Japanese knives.

The rating of this product is 5 out of 5

Albert de Heer |

Ha Elwin-san,

Afgelopen week kon ik als een van de eerste een exemplaar van jouw boek Leidraad voor Japanse messen in ontvangst nemen.
Hoewel ik al een tijdje niet meer voor mijn werk in de keuken sta, kook ik thuis nog steeds graag. In de keuken heb ik geleerd dat de juiste tools belangrijk zijn om een goed resultaat te behalen. Een mes is natuurlijk een van de belangrijkste gereedschappen die een kok tot zijn beschikking heeft. Jouw boek heeft mij nog meer inzicht en kennis gegeven over alle ins en outs van Japanse messen. Het boek is een echte aanrader voor liefhebbers van goede keukenmessen en Japanse messen in het bijzonder. Daarbij wil ik graag opmerken dat ik de persoonlijke adviezen en persoonlijke service in de winkel zeer waardeer. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat eenmaal begonnen met Japanse messen het naar meer smaakt en je nooit meer iets anders wil.

Arigato Gozaimasu, Albert de Heer

5 stars based on 1 reviews
Add your review